torstai 4. helmikuuta 2016

DAY 4: Work

Heippaaa!

Parin viimeisen päivän aikana on tavarat alkaneet pikkuhiljaa löytää paikkansa, eikä itsekään ole enää niin hukassa kun ensimmäisenä päivänä :D 









Keskiviikkona oli meidän ensimmäinen työpäivä. Tutustuttiin ensin hieman työpaikkaan, sääntöihin ja turvallisuusohjeisiin. Työvuorot meillä on maanantaista perjantaihin, 10:00-16:00 johon sisältyy kaksi puolen tunnin taukoa. Työmatkastakaan ei voi valittaa, se kun on muutaman sadan metrin kävelymatka pienien pihojen läpi. 


Pakollinen turistikuva :D


Tänään meillä oli toinen työpäivä ja siivottiin vaatevarastoa. Töiden jälkeen lähdettiin tunnin kestävälle bussimatkalle kohti Almondia, jossa oli one-to-one meeting, eli keskustelua siitä miten esimerkiksi töissä ja perheen kanssa on mennyt. Tapaaminen on joka torstai, ja silloin näemme myös muita oppilaita jotka ovat tulleet Englantiin vaihtoon.





Huomenna tiedossa taas työpäivä ja viikonloppuna lepäilyä että jaksais vähän paremmin töissä... Ensviikkoon!

2 kommenttia:

  1. No niin nyt viimein löysin tänne tai oikeastaan ehdin lukemaan. Teillä on siis 5 tuntia töitä päivässä? Se ei taida olla ihan riittävästi. Ulkomailla olijoille voidaan ajatella, että blogin kirjoittaminen sisältyy työpäivään, mutta kun teidän luokkakaverit tekee Suomessa 7,5 tunnin päiviä, niin teillä pitäisi olla ainakin tunti enemmän töitä päivässä. Tai teette sitten joskus esim lauantain töitä. Jutteletteko asiasta esim Almondin ihmisen tai pomonne kanssa vai laitanko Almondiin meiliä. Kivoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Varmaan parempi, jos sinä laitat Almondille viestiä... Toki blogissa ja Almondilla käydessä menee viikolla aikaa, mutta jos se on silti liian vähän niin laita vaan viestiä sinne!

      Poista