sunnuntai 28. helmikuuta 2016

DAY 28: Last week

Hellou! 

Maanantaina töissä siistittiin ja järjesteltiin sovituskoppeja (vietiin vaatteita paikoilleen), samoin kuin tiistainakin. Tiistana järjestelimme myös ale-aluetta.



 Viime viikolla oli taas ihanat kelit, vain kahtena päivänä satoi, ja muina paistoi aurinko... Ihanaa! Huomaa omassa vireydessä heti, kun alkaa olemaan valosampaa. 





Loppuviikon olimme kokonaan varastossa repimässä muoveja uusista vaatteista, mutta se oli kivaa vaihtelua asiakaspalveluun, kun sai olla niin sanotusti rauhassa. 




Torstaina (yllätysyllätys) menimme taas Almondille. Siellä tuli puheeksi kaikki täytettävät paperit ja niiden täyttäminen (esimerkiksi Almondin oma learning agreement). Sovittiin myös viimeiselle viikolle tapaamisen, jossa käymme kaikki asiat tämän kuuden viikon ajalta läpi. 



Viikonloppuna tehtiin se kaikista haastavin reissu, eli tuliaisten hankkimis reissu... Rahaa ja aikaa ja hermoja meni mutta nyt on kaikki hommattu valmiiksi lähtöä varten. Aloin jo hieman myös pakkailemaan, jotta ei olisi niin iso urakka viimisinä päivinä, ja näyttää nyt jo vähän huolestuttavalta että mahtuuko kaikki tavarat mukaan enään kotiin. :D





Tämmöistä tällä kertaa, ensi viikkoon!

1 kommentti: