sunnuntai 21. helmikuuta 2016

DAY 19: Halfway there

Puolivälissä mennään, apua! 

Tuntuu kun vasta eilen oltaisiin purettu laukut ja menty ensimmäistä kertaa töihin... 

Torstaina kävimme töiden jälkeen taas tuttuun tapaan Almondilla vaihtamassa kuulumiset. Kaikki on tähän asti mennyt hyvin perheen kanssa sekä työpaikalla. 



Työtehtävät ovat samankaltaisia kuin Suomessakin, eli tavaran purkua, myymälän järjestelyä, asiakkaiden auttamista ja niin edelleen. Melkeimpä ainoa asia mikä eroaa Suomen työssäoppimisesta on se, että emme ole kassalla ollenkaan. 

Perjantaina töissä oltiin koko päivä myymälän puolella, ja oli kiva auttaa asiakkaita, nyt kun englannin puhuminenkin sujuu jo hieman paremmin.. 

Kotiin tullessa host-perheen lapsenlapset olivat yökylässä täällä, ja saatiinkin toinen heistä seuraksi meidän huoneeseen koko illaksi. Syötiin perjantaina myös ensimmäiset fish and shipsit, ja taisin rakastua niihin.. :D 



Lauantaina heräsimme aika aikaisin, ja aamupalan jälkeen lähdimme käymään National Marine Aquariumissa ja siellä oli todella upean näköistä! Oli ihana kierrellä ja katsella, oli siellä kuitenkin niin paljon erilaisia ihania kaloja ja muita mereneläviä. 



Aquariumista lähdettiin keskustaan syömään ja siitä kotiin. Kotona laittauduttiin ja lähdettiin illalla bussilla katsomaan keskustan yöelämää, joten sunnuntai meneekin vaan levätessä.. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti